Forsiden

Kvinden

Forestil dig et af de billeder der påstås at ligne Jomfru Maria (Guds fred være med hende), eller hvad med Mother Theresa. De fleste i Vesten vil sikkert mene at disse to symboliserer fromhed og ærbarhed. Forstil dig så en muslimsk kvinde. Måske forstiller du dig noget lignende dette:

De har alle tre deres påklædning til fælles, samt det at de har taget deres tøj på for at adlyde deres Herre. Men hvad de to første angår betragter man det i Vesten som fromhed, hos den tredje er det et symbol på undertrykkelse, et uvæsen der skal lovgives imod. Hvad ville man mon sige til Maria, Jesus moder (Guds fred være med dem begge), hvis hun var her i dag...?

Det er tankevækkende at blandt de, der konverterer til Islam i dag, er mange kvinder. Hvorfor vælger de "undertrykkelsen" frem for "frihed". Det er vigtigt at huske, at de der vælger at blive muslimer, vælger det ud fra et ønske om at være nærmere Gud. Og hvis vi kan acceptere at Gud har bedt de to første om at dække deres hår og kroppe, hvorfor skulle Han så ikke også have bedt den tredje om at gøre det samme...?

Du kan her på siden læse artiklen Kvinden i Islams verden der er skrevet af en kvinde, der har valgt Guds vej. God fornøjelse!